Collection: Obliqua
Awarded Projects

The kitchen’s subtle, neutral colours give light and uniformity to the interior.

Showroom: Borgonovo
Architect: Borgonovo con Aflux design
Location: London
Kitchen: Obliqua
The project was created in partnership with the Aflux Designs firm of London, contracted to undertake the complete renovation of this typical London home: a roomy kitchen with lots of storage space that also integrates with the dining area, creating a place for a large family to eat together.
Convenient and tasteful, Obliqua is identified by its slanted doors and worktops and continuity of colour across, worktops, groove strips, doors and plinths. In this composition, the base units are in tactile plaster grey laminate, like the worktop. Chalk white tactile laminate tall units.
Want to design your dream kitchen?
Find your nearest showroom and start exploring the Ernestomeda ecosystem. Come and view our collections and see all the materials in our range at first hand.
Find a dealer